Overslaan en naar de inhoud gaan

Je bent van harte welkom in de diensten van de Hervormde gemeente Mastenbroek en ’s-Heerenbroek.

Let op: Op dit moment zijn er vanwege de corona pandemie afwijkende maatregelen genomen voor de kerkdiensten. Kijk bij corona virus maatregelen voor een actueel overzicht van de huidige maatregelen.

De morgendienst begint doorgaans om 10:00 uur en de avonddienst om 19:00 uur.

De eredienst op zondag vormt het hart van het gemeente-zijn. Hier mag het geloof gebouwd en gevoed worden en zien we om naar elkaar.

Van hieruit krijgen de doordeweekse activiteiten binnen en buiten de gemeente hun zin.

Viermaal per jaar is er jongerendienst/themadienst in de Kandelaar in 's-Heerenbroek. Zes keer per jaar is er een ontmoetingsdienst om 10:00 uur in de kerk in Mastenbroek. Daarna is er ruimte voor koffie en ontmoeting.

Kijk op deze website of in het kerkblad voor de actuele tijden en wanneer welke diensten plaatsvinden.

Iedere zondag is er voor de allerkleinsten oppas in het Trefpunt.

Ook zijn er Erediensten op de volgende dagen in 2022

• Nieuwjaarsmorgen om 10.00 uur in Mastenbroek
  • Biddag , 9 maart 2022 en Dankdag, 2 november 2022, voor gewas en arbeid
    • 's morgens om 10.00 uur in Mastenbroek (samen met de kinderen van school),
    • 's avonds om 19.30 uur in Mastenbroek.
  • Goede Vrijdag, 15 april 2022
    • 's morgens om 10.00 uur in Mastenbroek,
    • ’s avonds om 19.30 uur in Mastenbroek.
  • Tweede Paasdag, 18 april 2022, Hemelvaartsdag, 26 mei 2022, Tweede Pinksterdag, 6 juni 2022 en Eerste Kerstdag en Tweede kerstdag
    • 's morgens om 10.00 uur in Mastenbroek.
  • Oudejaarsavond om 19:30 uur in Mastenbroek
  • Twee keer per jaar is er een zangdienst in de Kandelaar op zondagavond om 19.00 uur. Deze dienst valt onder verantwoording van Hervormd Zalk, Gereformeerd Zalk, Westenholte en Mastenbroek.