Algemene informatie kerkdiensten

Iedere zondag wordt er tweemaal dienst gehouden in de kerk in Mastenbroek.
De morgendienst begint om 10.00 uur en de avonddienst om 19.00 uur gehouden.

In ‘s-Heerenbroek beginnen de bijzonder diensten op zondag altijd om 19.00 uur.
De bijzondere diensten door de week om 19.30 uur.
Bovendien zijn er erediensten op de volgende dagen:

• Nieuwjaarsmorgen om 10.00 uur in Mastenbroek
  • Biddag en Dankdag voor gewas en arbeid respectievelijk op de tweede woensdag in maart en de eerste woensdag in november:
    • in Mastenbroek 's morgens om 10.00 uur (samen met de kinderen van school)
    • in ‘s-Heerenbroek 's avonds om 19.30 uur
  • Goede Vrijdag
    • In Mastenbroek ’s morgens om 10.00 uur
    • In ‘s-Heerenbroek ’s avonds om 19.30 uur.
  • Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag is er dienst in Mastenbroek 's morgens om 10.00 uur.
  • Eerste Kerstdag
    • In Mastenbroek ’s morgens om 10.00 uur.
    • Tweede Kerstdag
      • Als deze dag op maandag tot en met zaterdag valt, wordt ’s morgens om 10.00 uur de gezamenlijke kerstfeestviering van de verenigingen gehouden met declamatie, zang en een korte meditatie.
    • Oudejaarsavond
      • Zowel in Mastenbroek als in ’s-Heerenbroek wordt er een dienst gehouden die om 19.30 uur begint.
    • Twee keer per jaar is er een zangdienst in de Kandelaar op zondagavond om 19.00 uur. Deze dienst valt onder verantwoording van Hervormd Zalk, Gereformeerd Zalk, Westenholte en Mastenbroek.

De kerkdiensten vormen het hart van het gemeentelijke leven.
    Daar danken en bidden we samen, daar zingen we samen, daar geven we onze gaven voor de dienst van God en voor onze naaste in nood.
    Daar luisteren we met elkaar naar de Bijbelse boodschap van vergeving, bevrijding, vermaning en vertroosting.