Overslaan en naar de inhoud gaan

Je bent van harte welkom in de diensten van de Hervormde gemeente Mastenbroek en ’s-Heerenbroek.

Let op: Op dit moment zijn er vanwege de corona pandemie afwijkende maatregelen genomen voor de kerkdiensten. Kijk bij corona virus maatregelen voor een actueel overzicht van de huidige maatregelen.

De morgendienst begint doorgaans om 10:00 uur en de avonddienst om 19:00 uur.

De eredienst op zondag vormt het hart van het gemeente-zijn. Hier mag het geloof gebouwd en gevoed worden en zien we om naar elkaar.

Van hieruit krijgen de doordeweekse activiteiten binnen en buiten de gemeente hun zin.

Viermaal per jaar is er jongerendienst in de Kandelaar in 's-Heerenbroek. Zes keer per jaar is er een ontmoetingsdienst om 10:00 uur in de kerk in Mastenbroek. Daarna is er ruimte voor koffie en ontmoeting.

Kijk op deze website of in het kerkblad voor de actuele tijden en wanneer welke diensten plaatsvinden.

Iedere zondag is er voor de allerkleinsten oppas in het Trefpunt.

Ook zijn er Erediensten op de volgende dagen in 2020/2021

• Nieuwjaarsmorgen om 10.00 uur in Mastenbroek
  • Biddag , 10 maart 2021,  en Dankdag, 03 november 2021, voor gewas en arbeid
    • in Mastenbroek 's morgens om 10.00 uur (samen met de kinderen van school)
    • in ‘s-Heerenbroek 's avonds om 19.30 uur
  • Goede Vrijdag, 02 april 2021
    • In Mastenbroek ’s morgens om 10.00 uur
    • In ‘s-Heerenbroek ’s avonds om 19.30 uur.
  • Tweede Paasdag, 05 april 2020, Hemelvaartsdag, 13 mei 2021, Tweede Pinksterdag, 24 mei 2021 en Eerste Kerstdag en Tweede kerstdag
    • In Mastenbroek ’s morgens om 10.00 uur
  • Oudejaarsavond
    • In ’s-Heerenbroek wordt er een dienst gehouden die om 19:30 uur begint.
  • Twee keer per jaar is er een zangdienst in de Kandelaar op zondagavond om 19.00 uur. Deze dienst valt onder verantwoording van Hervormd Zalk, Gereformeerd Zalk, Westenholte en Mastenbroek.