Overslaan en naar de inhoud gaan

Lang verwacht             
Niet gedacht                                             
Toch gekregen
Gods Zegen

Op 8 september ontvingen Rik en Caroline uit Gods hand een prachtige zoon, Jonathan Diederik. Als TFC commissie feliciteren wij hen hartelijk met dit prachtige wonder en wensen wij het gezin de zegen en vreugde van God.
Inmiddels zijn zij alweer een aantal weken in Nederland. Er moest van alles geregeld worden. Onder andere is Rik naar Utrecht geweest om zijn Rwandese corona vaccinatie te “valideren” naar de Nederlandse en Europese standaard. En dat kan maar bij een GGD ergens in het centrum van Utrecht. Na zo’n lange tijd in Kamebe is een bezoek aan Centraal Station  en Hoog Catherijne bijna overweldigend! 
Op Camping de Vijverhof in Ommeren wordt er door de campinggasten inmiddels twee jaar gecollecteerd voor Rwanda met diverse acties. Onder veel belangstelling van oud en jong hebben Rik en Caroline daar verteld over hun werk in Rwanda.  
Terwijl de familie Mager in Nederland verblijft gaat het werk in Rwanda gewoon door. Pastor Obadias is speciaal naar Kamembe gekomen om het vak “Liturgie en Aanbidding” te geven aan de studenten van het certificaat in theologie
Tot 2 november blijft het gezin nog in Nederland. Wilt u ze met een kaartje verrassen, kan dat naar Noordhoek 4, 2435 XZ Zevenhoven. En vanaf 2 november naar P/O EAR Cyangugu Diocese, PO Box 52, Kamembe, Rwanda. 

De TFC commissie