Overslaan en naar de inhoud gaan

Met de GZB-pinkstercampagne ‘Houd het vuur brandend’ worden we uitgenodigd om met de wereldkerk met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof aan te wakkeren, te laten aansteken en zelf ook door te geven.  

Ook onze gemeente doet mee! Om het zendingswerk te steunen, kunt u prachtige pinksterboeketten bestellen, voor een ander en/of voor uzelf. Eén boeket bestaat uit 15 grote gerbera’s (met lange stelen) en kost € 8,95. Ongeveer € 5,00 van elk boeket komt ten goede aan het project van Rik en Caroline Mager in Rwanda. Bestellen kan tot uiterlijk 8 mei via janita_puttenstein [at] hotmail.com of een bellen/whatsappen naar 06-29372527. Op 21 of 22 mei worden de boeketten bezorgd of kunt u ze ophalen aan de Bisschopswetering 79. Bij opgave graag de volgende gegevens doorgeven: naam, adres, telefoonnummer, aantal boeketten en zelf ophalen/ laten bezorgen. 

Bij voorkeur vooraf aan bezorging het bedrag overmaken naar NL35RABO0370290135 tnv J. Puttenstein.  

Maar er is in de weken voor Pinksteren nog veel meer te beleven: een challenge voor kinderen en jongeren, bidden en Bijbellezen met de wereldkerk, een kleurwedstrijd... Maar één van de hoogtepunten is toch wel de online reis door de wereldkerk die de GZB zaterdagavond 15 mei organiseert. Zorg dat u erbij bent! Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.gzb.nl/pinkstercampagne

 

Hartelijke groet van de zendingscommissie