Overslaan en naar de inhoud gaan

GZB dagboekjes 2022

Hoewel de zomer net voorbij is, is het al wel weer tijd om de bestellijst van de GZB-dagboekjes voor 2022 bij te werken en te gaan bestellen. De prijs van het dagboekje bedraagt dit jaar 12,95. Als je dit jaar het GZB dagboekje ook hebt ontvangen, sta je automatisch op de lijst voor 2022 (net als voorgaande jaren). De lijst met namen ligt achter in de kerk. Mocht je in 2022 geen dagboekje meer willen ontvangen, dan graag afmelden door te mailen naar zendingscommissie [at] hervormdmastenbroek.nl (). Eventuele adreswijzigingen ook graag doormailen.

Maar.. heb je het dagboekje nog niet eerder besteld en/of twijfel je nog? Vier goede redenen om het boekje nu wél te kopen:

  • Het dagboek van de GZB is al generaties lang veel mensen tot zegen geweest.
  • De winst (ruim € 8) wordt besteed aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.
  • Elke dag biedt maar liefst twee overdenkingen: één voor volwassenen en één voor jongeren.
  • Met een oplage van 39.500 is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.  

Aanmelden kan via zendingscommissie [at] hervormdmastenbroek.nl o.v.v. naam, adres en aantal. De dagboekjes worden, net zoals de voorgaande jaren, bij u thuisbezorgd. Betaling zal dan ook plaatsvinden.

 

Zendingsavond

De periode van het verlof van Rik en Caroline Mager in Nederland willen we goed benutten door het echtpaar uit te nodigen op de zendingsavond op 27 oktober vanaf 19.30 in het Trefpunt. De catechisatie zal deze week vervallen en in plaats daarvan wordt ook de jeugd van harte uitgenodigd. Rik en Caroline zullen ons wat meer gaan vertellen over hun werk en tijd in Rwanda. Vooraf aanmelden is niet nodig, de zendingsavond zal ook live worden uitgezonden via de inmiddels bekende kanalen. We hopen op een mooie opkomst!