Overslaan en naar de inhoud gaan

Zuinig zijn op Gods schepping. Dat is wat de zendingswerkers in Malawi willen uitstralen. Dit doen we door stoffen tassen te laten maken door vrouwen in Malawi en deze kleurrijke tassen in Nederland te verkopen voor een prijs die het mogelijk maakt om ook in Malawi een tas cadeau te geven. De natuur wordt een stuk schoner zonder gebruik van al die plastic tassen.

De eerste actie via de GZB-dag heeft er al voor gezorgd dat er in Malawi 600 tassen weggegeven kunnen worden. Door dit succes willen we graag verder gaan met deze tassenactie om nog meer vrouwen van een inkomen te voorzien. Op de tassen staat een website die in het Engels uitleg geeft over het tassenproject en onze zorg voor de schepping: www.care4malawi.org.

We zullen wat voorbeelden van de tassen op zichtbare plaatsen hangen, zodat u ze alvast kunt bewonderen. De tassen kosten €5,00 en kunnen voor 28 november besteld worden via zendingscommissie@hervormdmastenbroek.nl o.v.v. naam en adres en aantal. Het bedrag graag overmaken naar NL28 RABO 0323 3250 92 t.n.v. Jenita van der Sluis. De tassen worden tussen 29 november en 3 december bij u thuisbezorgd, zodat u ze eventueel kunt gebruiken als cadeautje tijdens de feestdagen.

De 18-jarige Picilany Mkandawire is niet getrouwd. Ze is een echte doorzetter. Ze stopte met het onderwijs omdat er geen geld was om het schoolgeld te betalen. Naaien geeft haar de mogelijkheid om geld te verdienen en te sparen voor schoolgeld.

 

Je mag je voorkeur voor een taskleur bij aanmelding doorgeven, dan zoeken wij de tas die hier het meest bij past